Huis verkopen en terughuren - Hoe werkt dat?

Huis verkopen en terughuren, hoe werkt dat?

Wilt u uw huis verkopen en terughuren en informatie over hoe dat werkt? Wij geven u graag inzicht in de voordelen en aandachtspunten zodat u maximaal kan profiteren van de overwaarde op uw huis? Steeds meer senioren hebben namelijk de behoefte om optimaal te genieten en de overwaarde die 'vast zit in stenen te gebruiken. De voordelen van uw eigen huis verkopen en terughuren zijn zeer interessant. U heeft geen risico van waardedaling van uw huis, het eigen vermogen wordt liquide en u heeft geen hypotheek, forfait en andere lasten meer. Daarnaast zijn er ook aandachtspunten waarop u moet letten. Verkopen-en-Terughuren.nl adviseert u vrijblijvend over alle voordelen, mogelijkheden en eventuele andere opties om te lenen. Op deze pagina ontvangt u alle informatie over de verkopen en terughuren en hoe dat werkt. Voor persoonlijk financieel advies op maat kunt u terecht bij één van de financieel adviseurs bij u in de regio.

Waarom verkopen en terughuren?

Blijven wonen waar u nu woont

U kunt uiteraard altijd uw huis verkopen maar mooie en betaalbare huurwoningen / huurappartementen zijn moeilijk te vinden. En u bent mogelijk verknocht aan uw woning en aan de sociale omgeving waar u woont. Het grote voordeel van verkopen en terughuren is de financiële vrijheid die u hierbij krijgt. Andere voordelen zijn:

Uiteraard zijn er ook aandachtspunten

  • Het bedrag dat u ontvangt ligt tussen de 75% en 90% van de vrije verkoopwaarde
  • De te betalen huur is doorgaans iets hoger dan uw huidige woonlasten
  • U profiteert niet meer van toekomstige waardestijgingen (maar hebt ook geen risico op waardedaling)

Geen onderhoudskosten meer

U maakt uw vermogen liquide en kunt toch in uw vertrouwde huis blijven wonen

Geen hypotheek, eigen woning forfait en verdere ‘eigen woning’ lasten

Financiële vrijheid

Geen risico van waardedaling van uw woning

Huis verkopen en terughuren, hoe werkt dat?

Adviseur bij u in de buurt

Wij zijn dé specialist in het adviseren over het verkopen en terughuren van woningen. Indien gewenst kunt u een afspraak maken met een onafhankelijk financieel adviseur bij u in de regio. De adviseur zal uw vragen beantwoorden en met u de mogelijkheden bespreken of verkopen en terughuren voor u interresant is. 

Omdat de vraag naar verkopen en terughuren steeds groter wordt neemt ons aanbod van nieuwe adviseurs sterk toe. Neem gerust contact met ons op voor een adviseur bij u in de regio. 

Waarom overwaarde op uw huis verzilveren?

Steeds meer senioren hebben de behoefte om optimaal te genieten en de overwaarde die 'vast zit in stenen’ te gebruiken om:

Uit te geven aan leuke dingen zoals een camper of vakanties

Pensioeninkomen aan te vullen

Te schenken aan (klein)kinderen

Zorg in te kopen of bijvoorbeeld uw woning te verbouwen of aan te passen

Te zijner tijd een lagere / geen toelage te hoeven betalen aan het verzorgingshuis

Meer info over verkopen en terughuren?